Новата сателитна станция от ICOM

20/11/2019

Новата сателитна станция IC-SAT100 осигурява постоянна сигурност и надеждност, чрез издръжливата си структура и IP67 защита(прахо и водоустойчивост). Големият високоговорител, разположен в предната част на станцията предлага чист и силен звук. Монтираните в горната част на станцията  бутони за включване/изключване, усилване на звука и селектора на група/канал позволяват лесна работа. ICOM предлага богат избор от аксесоари, за улесняване и подобряване на работата със станцията.

IC-SAT100 оперира ексклузивно на Иридиум и е съвместима с пълното портфолио на продуктите на Иридиум и партньорите им, за безпроблемна, глобална Push - to - talk комуникация. 
 

Какво е Сателит - ПТТ?

Сателит ПТТ (Push-To-Talk) е двустранна радио система, която използва сателитната мрежа на Iridium® . Може да се използва като комуникационно средство в отдалечени и изолирани зони, където няма мобилна мрежа. Дори ако сухоземната мрежова инфраструктура е неиползваема, повредена от природно бедствие , сателитната станция осигурява, независим от други мрежи, вариант за комуникация.

Комуникация Един към много.

 За разлика от сателитните телефони, потребителите на IC-SAT100 могат наведнъж, моментално да започнат да говорят с всички участници в същата група, само чрез натискане на PTT бутона. 

Глобална комуникация!

Сателитната мрежа на Iridium® покрива цялото земно кълбо, включвайки и двата полюса и осигурява глобална комункация навсякъде и по всяко време. 

Комуникация в реално време.

Използвайки 66 Low Earth Orbit (LEO) Iridium® сателита, IC-SAT100 осуигурява по-широко, по-надеждно и по-качествено покритие в сравнение с Geosynchronous Equatorial Orbit (GEO) сателитите

Вграден SOS бутон.

Оранжевият бутон в горният панел на радиостанцията може да се използва при извънредни ситуации. Чрез натискане на бутона се излъчва предварително програмирано съобщение до избрани потребители.



 

Водоустойчив, прахоустойчив и издръжлив корпус.

.


Технически характеристики 


 

Галерия

Новата сателитна станция от ICOM 1 Новата сателитна станция от ICOM 2 Новата сателитна станция от ICOM 3

Видео